Bar

Heeft u een drukke dag achter de rug of wilt u gezellig een drankje drinken. Kom dan gezellig borrelen in onze bar. Met een drankje, borrelnootjes of hapje zult u helemaal ontspannen bij de open haard. Onze bar leent zich ook uitstekend voor het ontmoeten van zakenrelaties.

Drinken

In onze bar heeft u keuze uit een uitgebreid drankaanbod. Wij serveren diverse soorten bier waaronder speciaalbier van Leffe, Hoegaarden en Hertog Jan. Voor de wijnliefhebbers hebben we een uitgebreide wijnkaart met daarop met zorg geselecteerde wijnen

Wilt genieten van een heerlijke whisky? Onze bar beschikt over een zeer uitgebreide wisselende whisky collectie van zeker 40 verschillende soorten, en allemaal per glas te bestellen. Naast alcoholische dranken serveren we ook warme dranken, frisdranken en vruchtensappen. Download de drankenkaart in de rechter menubalk voor het complete aanbod.

Lunchen

Hotel De Naaldhof begrijpt dat lunchen een belangrijk onderdeel van de dag is. In de zomer kunt u terecht op ons terras en genieten van de bosrijke omgeving. Uiteraard kunt u lunchen in ons sfeervolle restaurant, lounge bar en lobby. Of u nu komt voor een zakelijke lunch of gewoon gezellig komt tafelen, bij ons bent u in goede handen.

Menu’s

Neem een kijkje in één van onze menukaarten: