Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 

Openingstijden receptie

De receptie is geopend maandag t/m vrijdag vanaf 06:30 tot 01:00 uur

Zaterdag en zondag geopend van 08:00 tot 01:00 uur.

Buiten de openingstijden kunt u als gast, mits ingechecked, gebruik maken van de nachtingang.

Aansprakelijkheid Hotel de Naaldhof is niet aansprakelijk voor schade behoudens indien deze met opzet of door grove nalatigheid van ons personeel is veroorzaakt. Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het totaalbedrag van uw boeking. We zijn niet aansprakelijk voor indirecte schade (bijvoorbeeld wanneer u niet in staat bent om te werken). In het geval dat u (of een van uw gasten) schade veroorzaakt aan het hotel, of wanneer het rookalarm ten onrechte afgaat door uw toedoen of van uw gasten, dan stellen we u aansprakelijk voor de geleden schade. Hierbij gaat het om een minimumbedrag van €75 per schadegeval. Als er sprake is van een schadeclaim, dan wordt dit door ons personeel bij u gemeld. We houden het schadebedrag in van uw creditcard of sturen een factuur.

 

Aankomsttijd

Inchecken op de dag van aankomst kan vanaf 14:00 uur. Een eerdere incheck is mogelijk in overleg met de receptie voor €35,-.

Vertrektijd Op de dag van vertrek dient u de kamer te verlaten voor 11:00 ‘s morgens. Als u de kamer niet zelf hebt leeggehaald, dan hebben wij het recht om u een extra vergoeding te vragen ter hoogte van 50% van de kamerprijs (ontruiming voor 18:00u) of 100% van de kamerprijs (ontruiming na 18:00u). In dit geval wordt uw bagage uit de kamer verwijderd en opgeslagen. Hotel De Naaldhof is niet verantwoordelijk voor verlies van, of schade aan uw bagage.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze kamers. Indien u toch huisdieren meeneemt op de kamer dan zijn wij genoodzaakt u een boete op te leggen van minimaal € 75,-.

Extreem vuile hotelkamer Wanneer een hotelkamer extreem vuil wordt achtergelaten, brengen wij u extra schoonmaakkosten in rekening van minimaal €75,-.

Annulering hotelkamer Non refundable Met dit tarief kun u uw boeking niet wijzigen of annuleren .

Annulering hotelkamer Flex Rate Met dit tarief kunt u uw boeking kosteloos wijzigen en annuleren. Dit doet u door een mail te sturen naar info@denaaldhof.nl of te bellen met 0412-622129. Wijzigen of annuleren kan tot 24 uur voor dag van aankomst. Bijvoorbeeld: Als de boeking op een vrijdag valt, dan mag u uw boeking kosteloos annuleren of wijzigen tot woensdag 23:59u (Nederlandse tijd).

Terugbetaling Wanneer u uw boeking annuleert wordt u terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de boeking is gemaakt. Wanneer u uw boeking wijzigt wordt een eventuele terugbetaling contant gedaan aan de receptie.

Parkeren Parkeren op ons terrein is op eigen risico.

Betaling We accepteren Eurocard/Mastercard, VISA, American Express en cash. Geen cheques. We accepteren vrijwel alle Nederlandse pinpassen.

 

Roken

Het is niet toegestaan te roken op rookvrije kamers en in de openbare ruimtes. Indien u rookt op een rookvrije kamer dan zijn wij genoodzaakt u een boete op te leggen van minimaal € 75,00. Indien het brandalarm afgaat dan worden deze extra kosten ook in rekening gebracht. Op de rokerskamer worden extra schoonmaakkosten in rekening gebracht van € 10,00 per dag.

Drugs & prostitutie Drugs (gebruik, bezit en/of handel in hard- of softdrugs) en prostitutie zijn niet toegestaan in Hotel De Naaldhof.

Overlast & ongewenst gedrag Hotel De Naaldhof behoudt zich het recht voor om personen die overlast veroorzaken en/of beledigend of discriminerend gedrag naar andere gasten en/of medewerkers toe vertonen, onmiddellijk uit het hotel te zetten. Wanneer Hotel De Naaldhof dat nodig acht kan ook de groep waartoe de overlastgever(s) behoort/behoren worden uitgezet, ongeacht of andere personen binnen die groep overlast hebben gegeven. De huurder is verantwoordelijk voor gedragingen van zijn of haar gasten. De huurder kan in geval van uitzetting wegens overlast geen aanspraak maken op schadevergoeding. De huurder dient in geval van uitzetting onverminderd de huur van de kamer, zaal, de eventuele bargarantie en andere gederfde omzet te betalen.

Jurisdictie In het onwaarschijnlijke geval van een geschil, dan valt dit conflict onder de jurisdictie van de rechtbank Oost Brabant, locatie Den Bosch.