1. Wenn Sie einen Rabatt Code haben, geben Sie ihn bitte hier ein

RESTAURANT

Culinair genieten kunt u in ons restaurant. Van een heerlijke lunch tot een avondje gezellig tafelen, ongeacht de grootte van uw gezelschap. Wij serveren u gevarieerde Hollandse gerechten en seizoensgerechten. Onze seizoensgerechten worden zorgvuldig samengesteld en op correcte wijze bereid. ’s Ochtends bevindt zich hier het uitgebreide ontbijtbuffet voor een goede start van uw dag.

Lunchen

Hotel De Naaldhof begrijpt dat lunchen een belangrijk onderdeel van de dag is. ’s Zomers kunt u terecht op ons terras en genieten van de mooie, bosrijke omgeving. ’s Winters kunt u genieten in ons sfeervolle restaurant of lounge. Of u nu komt voor een zakelijke lunch of gewoon gezellig komt tafelen, bij ons bent u in goede handen.

Dineren

Kom eens genieten van al dat lekkers van onze keuken. Wij bieden u een variatie aan Hollandse gerechten. Onze keukenbrigade verrast u dagelijks met heerlijke gerechten. Komt u met een groter gezelschap, dan kunt u ook een keuze maken uit diverse menusuggesties.

Eten bij Hotel de Naaldhof kan op elk moment: voor een korte ontmoeting, een gezellige borrel of lunch en een uitgebreid diner.

MENU
SPEISSEKARTE