Beste prijs garantie!
Hotel de Naaldhof
image

Beste prijs garantie!

Boek de beste prijs via onze eigen website, u betaalt geen reserveringskosten!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Speciale arrangementen
Gratis WiFi
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

COVID-19 MAATREGELEN HOTEL DE NAALDHOF

Beste gast,

Graag brengen wij u middels deze weg op de hoogte van enkele aanpassingen omwille van de richtlijnen van de overheid wat betreft Covid-19.

-          De receptie is van maandag tot vrijdag geopend van 06:30 tot 20:00 uur. Zaterdag en zondag van 08:00 tot 20:00 uur.

-          Ons terras is vanaf woensdag 28 april van 12:00 uur tot 18:00 uur geopend. Hier is het mogelijk om gerechten van onze kaart te bestellen, of een lekker verfrissend drankje.

-          Na 18:00 uur is zowel ons restaurant als onze bar volledig gesloten. Wel is het dan mogelijk om een maaltijd te bestellen van onze verkorte kaart om deze vervolgens te laten bezorgen tot uw hotelkamer. Deze kunt u dan bij de ingang van uw kamer in ontvangst nemen.
U kunt bestellen tussen 18:00 uur en 20:00 uur. Uw bestelling kunt u doorgeven bij de receptie of vanaf uw kamer bellen naar de receptie door 9 te toetsen op de telefoon.

-          Wij serveren onze gerechten uit op servies. Nadat u uw diner heeft geconsumeerd, verzoeken wij u vriendelijk de borden/glazen op de gang te zetten. Als u dan naar de receptie belt zullen wij deze dan ophalen.

-          Het ontbijt wordt geserveerd middels ontbijtpakketten. Deze pakketten zijn in de ochtend af te halen aan de receptiebalie, op de door u gekozen tijd. Wij verzoeken u deze lijst af te geven bij de receptie voor 20:00 uur.

-          Binnen het hotel wordt gewerkt met een 1,5 meter afstand protocol. Op diverse plaatsen treft u vloermarkeringen en aankondigingen aan waar wij alle gasten op attenderen.

-          Op diverse plekken in het hotel hebben wij desinfectiehoeken gecreëerd. Hier vindt u desinfectiegel en tissues. Wij werken met mondkapjes en desinfecteren alle belangrijke contactpunten meerdere keren per dag.

-          Indien u symptomen vertoond van Covid-19, verzoeken wij u vriendelijk het hotel te verlaten.

Indien u nog vragen heeft over uw verblijf staan wij u graag te woord. Wij wensen u een zorgeloos en veilig verblijf!

naaldhof-restaurant
naaldhof-lunch
foto-broodplankje
foto-carpaccio-truffel
naaldhof-sfeer