Beste prijs garantie!
Hotel de Naaldhof
Discount slider image

Beste prijs garantie!

Boek de beste prijs via onze eigen website, u betaalt geen reserveringskosten!

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Speciale arrangementen
Gratis WiFi
 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Huisregels Hotel de Naaldhof

Voorwaarden

Uniforme Voorwaarden Horeca

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven, horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. Voor meer informatie over de UVH gaat u naar khn.nl/uvh-nl

Hotel de Naaldhof heeft in een aantal huisregels verwoord wat binnen het hotel van de gasten/bezoekers wordt verwacht en wat u van ons mag verwachten. Bij het betreden van Hotel de Naaldhof gelden dan ook deze huisregels en u gaat akkoord met de huisregels opgesteld als hieronder.

Huisregels

 1. De Directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het Hotel werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.
 2. Binnen Hotel de Naaldhof stellen wij het op prijs dat u gebruikt maakt van de openbare ruimten, dit geschiedt echter op eigen risico.
 3. Verbaal en/of lichamelijk geweld wordt niet getolereerd.
 4. Voor het handhaven van de rust in Hotel de Naaldhof en in de directe omgeving van Hotel de Naaldhof is het niet toegestaan om geluidsoverlast te veroorzaken.
 5. Hotel de Naaldhof dient zich te houden aan de vereisten van de Drank- en Horecawetgeving, alcoholhoudende drank wordt daarom niet verstrekt aan bezoekers jonger dan 18 jaar.
  Bij twijfel over de leeftijd van een bezoeker vragen medewerkers van Hotel de Naaldhof u een geldig legitimatiebewijs te tonen.
 6. Om de sfeer tijdens het verblijf niet negatief te laten beïnvloeden wordt er bij het vermoeden van dronkenschap geen alcohol aan de desbetreffende persoon geschonken.
 7. Tijdens uw aanwezigheid maakt u gebruik van eigendommen van Hotel de Naaldhof en derden, het is verboden om diefstal of vernielingen te plegen.
 8. Om u en uw familie, vrienden, collega’s en kennissen een aangenaam verblijf te kunnen bieden, is het verboden om (soft)drugs (inclusief lachgaspatronen/cilinders) of wapens te bezitten, te gebruiken of te verhandelen.
 9. Hotel de Naaldhof stelt haar locatie niet voor andere doeleinden ter beschikking dan in ons beleid vastgesteld, het is daarom verboden om goederen te verhandelen, te helen of diensten aan te bieden. Het bedrag van een reeds betaalde kamer zal niet worden gerestitueerd.  
 10. De medewerkers van Hotel de Naaldhof waken over uw veiligheid, bij calamiteiten treedt het noodplan in werking. U wordt vriendelijk doch dringend verzocht eventuele aanwijzingen van de medewerkers op te volgen.
 11. Laat uw eigendommen op de locatie van Hotel de Naaldhof en in uw auto niet onbeheerd achter. Hotel de Naaldhof is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen. Parkeren, zowel op de parkeerplaats als in de omgeving van Hotel de Naaldhof geschiedt op eigen risico.
 12. Het is verboden om bezoek te ontvangen op uw kamer. 
 13. Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 en het uitchecken dient voor 11:00 te geschieden. 
 14. Eten en/of drinken dat achterblijft op een uitgecheckte kamer zal worden weggegooid.
 15. Roken is niet toegestaan. Indien wij constateren dat er toch gerookt wordt op de kamer zijn wij genoodzaakt €150,- reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen de voorrijkosten van de brandweer van €275,- aan u worden doorbelast.
 16. Huisdieren zijn in het restaurant en op de hotelkamers niet toegestaan. M.u.v. van een erkende hulphond.
 17. Bij het inchecken dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden. Inchecken kan vanaf een leeftijd van 18 jaar. Beide gasten dienen 18 jaar of ouder te zijn.
 18. Wij vragen voor de uitgifte van de kamersleutel een borg van € 100,- contant, pin of een autorisatie van uw creditcard ter garantie.
 19. Eventuele schade wordt verrekend met de borg. Bij grotere schade zullen wij u hiervoor een factuur sturen. Nadat de kamer is geïnspecteerd, wordt de borg aan u terugbetaald.

Wanneer u een van de huisregels overtreedt zijn wij genoodzaakt u een geldboete op te leggen of u de toegang te ontzeggen, zonder dat de kamerprijs gerestitueerd wordt.

Directie Hotel de Naaldhof