Beste prijs garantie!
Hotel de Naaldhof
image

Beste prijs garantie!

Boek de beste prijs via onze eigen website, u betaalt geen reserveringskosten!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Speciale arrangementen
Gratis WiFi
Vul uw e-mailadres in
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ontdek Oss met Hotel De Naaldhof

Ooit de hoofdstad van het Kwartier van Maasland van de Meierij van 's-Hertogenbosch, nu een cultuurrijke stad omringd door verschillende landschappen, gevuld met bijzondere bezienswaardigheden. De stad ligt vlak onder de Maas en gaat in het oosten over in de Herpse Bossen. Oss organiseert al jaren evenementen als Klünen in Oss, Carnaval, Oranjefeesten, de Koningsmarkt, Kermis Oss en het Fantastival. Maar wat kunt u doen tijdens uw verblijf bij Hotel De Naaldhof?

Allereerst kunt u bij ons fietsen huren om de omgeving in alle rust te gaan verkennen of er voor kiezen een avondje gezellig te gaan bowlen op onze bowlingbaan. Pakt u het liever intensiever aan? Strijd dan om de overwinning tijdens een verhit potje paintball op ons terrein in Oss.

Maar wellicht gaat u liever de stad in en bent u benieuwd naar de bezienswaardigheden en activiteiten in het centrum? Hieronder een kort overzicht met onze tips.

Activiteiten in Oss

Graag raden we een bezoekje aan Museum Jan Cunen aan, welke beschikt over een grote collectie schilderijen van de Haagse School. Een verrassend museum met wisselende tentoonstellingen in een klassiek pand. 

Neem het er tijdens je verblijf in Oss helemaal van en laat je verwennen in Spahuys Oss, waar ze werkelijk weten wat beleving is. Maak uw hoofd leeg, ontspan actief met yoga of droom weg tijdens een behandeling.

Informeer voor meer tips over activiteiten bij onze receptie.

Eten in Oss

U bent van harte welkom in het restaurant van Hotel De Naaldhof. Ontbijt er in alle rust of ga voor een stevige lunch of diner in het sfeervolle restaurant of op ons gezellige terras. Wij serveren gevarieerde seizoensgerechten welke zorgvuldig en naar wens worden bereid. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor steengrillen, gourmetten of barbecueën.