Beste prijs garantie!
Hotel de Naaldhof
image

Beste prijs garantie!

Boek de beste prijs via onze eigen website, u betaalt geen reserveringskosten!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Speciale arrangementen
Gratis WiFi
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ontdek Oss met Hotel De Naaldhof

Ooit de hoofdstad van het Kwartier van Maasland van de Meierij van 's-Hertogenbosch, nu een cultuurrijke stad omringd door verschillende landschappen, gevuld met bijzondere bezienswaardigheden. De stad ligt vlak onder de Maas en gaat in het oosten over in de Herpse Bossen. Oss organiseert al jaren evenementen als Klünen in Oss, Carnaval, Oranjefeesten, de Koningsmarkt, Kermis Oss en het Fantastival. Maar wat kunt u doen tijdens uw verblijf bij Hotel De Naaldhof?

Allereerst kunt u bij ons fietsen huren om de omgeving in alle rust te gaan verkennen of er voor kiezen een avondje gezellig te gaan bowlen op onze bowlingbaan. Pakt u het liever intensiever aan? Strijd dan om de overwinning tijdens een verhit potje paintball op ons terrein in Oss.

Maar wellicht gaat u liever de stad in en bent u benieuwd naar de bezienswaardigheden en activiteiten in het centrum? Hieronder een kort overzicht met onze tips.

Activiteiten in Oss

Graag raden we een bezoekje aan Museum Jan Cunen aan, welke beschikt over een grote collectie schilderijen van de Haagse School. Een verrassend museum met wisselende tentoonstellingen in een klassiek pand. 

Neem het er tijdens je verblijf in Oss helemaal van en laat je verwennen in Spahuys Oss, waar ze werkelijk weten wat beleving is. Maak uw hoofd leeg, ontspan actief met yoga of droom weg tijdens een behandeling.

Liever wat actie? Probeer je weg naar buiten te vinden bij Escaperoom Oss! De uitdagende raadsels zijn veelzijdig, de aankleding is mooi en de sfeer is altijd goed. Leg jij de puzzel?

Bezoekt u De Naaldhof met een grotere groep, bijvoorbeeld met uw collega’s, dan raden we aan Quadrit te bezoeken. Werk aan de teamspirit tijdens een Pubquiz of leer omgaan met een kruisboog tijdens een spannende clinic. 

Misschien komt u met het hele gezin. Uw kleintjes bezighouden kan natuurlijk een behoorlijke klus zijn, maar we garanderen dat uw kinderen op Kinderboerderij De Elzenhoek wel even zoet zullen zijn. Bekijk samen de schaapjes, geitjes, schildpadden en en andere diertjes. Op steenworp afstand ligt tevens een speeltuin. Komt u in koudere maanden? Ga dan samen lekker warm zwemmen in Golfbad Oss!

Eten in Oss

Uiteraard bent u van harte welkom in het restaurant van Hotel De Naaldhof. Ontbijt er in alle rust, ga voor een stevige lunch of diner in alle gezelligheid. Wij serveren gevarieerde seizoensgerechten welke zorgvuldig en naar wens worden bereid. 

Het kan zijn dat u ‘buiten de deur’ een hapje wil eten en dan is het fijn om te weten waar u terecht kunt. Hieronder een drietal uitstekende opties:

Bij De Bodega staat heerlijke wijn centraal en wordt u voorzien van verrassend lekkere tapas. Kwaliteit en service zijn er erg belangrijk. 

Wordt u graag tot in de puntjes verzorgd? Schuif aan bij Restaurant Cordial en geniet er van de warme atmosfeer, inrichting en haard. Met professioneel personeel en verfijnde gerechten dineert u gegarandeerd naar wens.

Ontdek het gezellige Amici d’Italia en geniet van overheerlijke Italiaanse gerechten. Een open ruimte zorgt ervoor dat voelt alsof u in de keuken zit, waar de geuren u tegemoet komen. Buon appetito!